Skip to main content

Dit komt er allemaal in Enschede in 2023

Dit komt er allemaal in Enschede in 2023

Enschede op z’n kop in 2023

2023 wordt een topjaar in Enschede! Er staat ontzettend veel moois te gebeuren in onze stad. Deze maand blikken we graag vooruit op het nieuwe jaar. Het wordt weer swingen op de Oude Markt, hardlopen door de straten, dansen tot je voeten niet meer kunnen, jezelf onderdompelen in cultuur en bovenal genieten met een grote G! Benieuwd naar de evenementen dit jaar?

Bekijk hier de evenementenkalender

Folkland festival

Nieuw bij Metropool: een eendaags festival op 14 januari met goed volk, veel folk en lekker eten en drinkenl Maak je klaar voor het ultieme Ierse en Schotse gevoel. Lees meer.

Laatste kans om te schaatsen

Winter Wonderland is helaas alweer bijna afgelopen. Nog tot en met zondag kan er worden geschaatst op de Oude Markt. Op zondag kun je ook nog ontbijten of stamppot eten. Ben jij erbij? Lees meer.

Charlie and the Chocolate Factory

Roald Dahls populairste boek komt van 1 tot 12 februari tot leven in het Wilminktheater. Een musical voor jong en oud rondom de wereldberoemde chocoladefabriek. Lees meer.

2023 voor de kids

Wist jij dat je via onze Zoek Het Maar Uit pagina alle culturele uitjes, voorstellingen en activiteiten voor de kids kunt terugvinden? Zo zie je direct wat er allemaal te doen is voor iedereen vanaf 0 jaar. 
Bekijk hier het overzicht.

Wordt verwacht in 2023

Er is van alles op komst in Enschede. Van nieuwe winkels en restaurants tot nieuwe evenementen en gave hotspots. Benieuwd wat je in 2023 kunt verwachten? Lees het hier.

De dino’s komen terug naar Enschede!

Dinopark Twente Airport was een groot succes in 2019. Daarom komen de dino’s dit jaar terug naar Vliegveld Twenthe! Maar ze zijn niet alleen. Dit jaar zet professor Diffeloor zijn lab op, komt er een gave theatershow én kunnen kinderen eindeloos spelen. Tip: tot 1 februari geldt er een vroegboekkorting.
Lees meer

AGENDA

WINTER WONDERLAND MÉT SCHAATSBAAN  t/m 8 januari
 


KERSTCIRCUS ENSCHEDE – 8 januari
 


WINTER IN WIEN  6 januari
 


BOOSTER FESTIVAL LINE-UP REVEAL  10 januari
 


DIE ZAUBERFLÖTE OPERALUNCH  16 januari
 


Hulp nodig?

Wist je al dat je elke maandag t/m vrijdag via WhatsApp bij ons terecht kunt van 09:00 tot 17:00 uur? Heb je vragen of wil je tips over Enschede?
App dan naar 0658813211

Contactgegevens

Enschede Promotie
Langestraat 41
7511 HB Enschede
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Flickr

  • Delen met je vrienden: