Skip to main content

Dit zijn de leukste tweedehands winkels in Enschede.

Dit zijn de leukste tweedehands winkels in Enschede.

Tweedehands shoppen

Enschede heeft allerlei winkels waar je de leukste vintage pareltjes kunt scoren! Wat dacht je van een hele nieuwe tweedehands wintergarderobe? Of misschien gave items voor in huis? Ontdek tijdens deze route de leukste tweedehands hotspots en shop maar raak!

Bekijk de route

Halloween in Enschede

Op 31 oktober is het weer Halloween. In Enschede is er rondom deze griezelige feestdag van alles te doen. Van horrorshows tot spooky gerechten. Bekijk alle activiteiten.

De leukste kinderwinkels

Kom een dagje shoppen met je kids in de binnenstad van Enschede. Er zijn hier allerlei kinderwinkels vol mooie en stoere kleding, leuke items voor de kinderkamer, speelgoed en meer. Bekijk onze tips.

The Overkill Festival

Vanaf vandaag begint dit unieke festival vol gaming, interactieve kunst, fictie, cultuur en experimenten! Extra tip: bezoek het symposium met diner. Bekijk nu het programma.

Sinterklaas komt eraan

Sinterklaas en zijn Pieten komen dit jaar weer aan in de Enschedese haven! Op 12 november komt de Sint met de boot aan en gaat hij door de hele binnenstad. Bekijk het programma.

Beste bomvolle borrelplanken

Met deze temperaturen is het weer terrasweer! Een middag of avond op het terras is natuurlijk niet compleet zonder goed gevulde borrelplank. Bekijk hier onze borreltips.

Leuk cadeau voor de feestdagen!

De feestdagen zijn dichterbij dan je denkt! Ben je al op zoek naar leuke unieke cadeautjes? Dan zit je met Enschede Merchandise of de Enschede Cadeaukaart helemaal goed! Wat dacht je van een paar sokken in de schoen of een mooie lokale cadeaukaart onder de boom of in het kerstpakket? 
Lees meer

AGENDA

UNA NOTTE ITALIANA  29 oktober
 


GRATIS BANNINK & WILMINK WANDELING  29 oktober en 5 november
 


MEGA VLOOIENMARKT  29 & 30 oktober
 


FRIS BLOED AWARDS  4 november
 


MUSEUMNACHT  5 november
 


Hulp nodig?

Wist je al dat je elke maandag t/m vrijdag via WhatsApp bij ons terecht kunt van 09:00 tot 17:00 uur? Heb je vragen of wil je tips over Enschede?
App dan naar 0658813211

Contactgegevens

Enschede Promotie
Langestraat 41
7511 HB Enschede
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Flickr  • Delen met je vrienden: