Skip to main content

Horstlanden Veldkamp laat je zien

Vier vrolijke vrouwen uit onze wijk dagen je uit en nodigen je uit

Waarvoor? Om het beste van jezelf te laten zien.

Wat dan? Het mag van alles zijn waar je trots op bent en dat je zelf hebt gemaakt. Een schilderij, een gedicht, een prachtige jurk, een fraai breiwerk, een poppenhuis, kleurrijke maskers, mooie foto’s. Alles wat de moeite waard is om te laten zien. En bescheidenheid is een groot goed, maar nu even niet. Je mag best trots zijn op wat je hebt gemaakt.

Waar? Bij jezelf in de “etalage”, dat wil zeggen achter je raam aan de straatkant. Maar wat als je in een bovenhuis woont? In dat geval: laat het ons weten en wij kijken of we voor jou op de begane grond een geschikt raam kunnen vinden. Misschien is er iemand die een raam met je wil delen.

En dan? Dan organiseren de vier vrolijke vrouwen een wandeling langs al die fraaie ramen en kan de hele wereld van jouw creativiteit of vakmanschap genieten en erdoor geïnspireerd worden.

Wanneer? In het weekend van 11, 12, en 13 juni

Aanmelden kan tot 13 mei

Vul het aanmeldformulier in. Dan zorgen wij ervoor dat jouw werk opgenomen wordt in de route langs alle Raamwerk-deelnemers. Heb je nog vragen? Bel 06 41 55 70 75 of stuur een mailtje aan manjedijkman@hotmail.com.

Elles de Wit, Manje Dijkman, Alke de Kroes en Anneke Coops organiseren Raamwerk met steun van de wijkraad HorstlandenVeldkamp.

Aanmelden voor deelname aan Raamwerk


    * Verplichte velden


    • Delen met je vrienden: