Skip to main content

Leer razendsnel een nieuwe, creatieve vaardigheid bij Kaliber Kunstenschool!

In een korte tijd iets nieuws leren? Dat kan bij de korte cursussen van Kaliber. Ideaal voor als je niet al te veel tijd hebt en toch zin hebt om wat nieuws te leren. Meld je snel aan voor de laatste korte cursussen van dit schooljaar.

Voor de allerkleinsten
Voor de allerkleinsten zijn er Peuterdans, Muziek op schoot en Muziek met peuters. De kinderen leven zich helemaal uit met als doel de fantasie prikkelen en ze bewust maken van hun eigen bewegingsmogelijkheden.

Kidsklas
Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die gék zijn op kleuren, tekenen en schilderen, is er de Kidsklas tekenen en schilderen. Onder begeleiding van een professionele docent leer je allerlei teken- en schildertechnieken. Je gaat werken met verschillende materialen en maakt samen met anderen de mooiste kunstwerken.

Gitaar en ukelele
In korte tijd bekende gitaarliedjes leren spelen? Dan zit je bij cursussen Ukelele bij het kampvuur en Gitaar bij het kampvuur goed. Met een paar akkoorden kun je al snel heel wat liedjes spelen!

Kunst
Leren illustreren en tekenen binnen tien lessen. Dat kan bij Tekenen voor volwassenen. Uiteraard kun je ook je techniek aanscherpen. Alles op jouw niveau en tempo!

Praktische info
De eerste korte cursussen beginnen op 23 april. Voor welke meld jij je aan? Kijk op de site voor het aanbod: www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursussen

Over Kaliber
Kaliber Kunstenschool, dé plek voor muziek, dans, theater, kunst en multimedia in Twente. Met vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal, en cursussen op locaties zoals Wierden, Tubbergen en Hellendoorn, bieden we een inspirerende omgeving voor creatieve groei.

Persfoto - illustratie
Persfoto - peuterdans
Persfoto - ukelele
previous arrow
next arrow

  • Delen met je vrienden: