Skip to main content

Sportaal organiseert Play@ the Park 2024

Een gratis festival vol spel en plezier in het Volkspark.
Woensdag 8 mei van 12.00 – 17.00 uur. Kom jij ook?

Sportaal kondigt met trots de derde editie aan van het festival Play@ the Park! Op woensdag 8 mei van 12:00 tot 17:00 uur transformeert het Volkspark in Enschede tot een waar paradijs van sport, spel en plezier voor jong en oud. De toegang is gratis.

De dag staat volledig in het teken van ontdekken, bewegen en plezier maken. Verschillende sportverenigingen en partners uit Enschede bundelen hun krachten om een groot aanbod aan activiteiten te presenteren waar iedereen aan kan deelnemen.

Het festival is dit jaar groter dan ooit tevoren, met maar liefst 18 aanwezige sportverenigingen uit Enschede, een uitgebreider terrein en nog meer activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Het festivalterrein wordt verdeeld in verschillende zones, waaronder de sport-, creatieve- en fun zone, die bekend zijn van voorgaande edities. Dit jaar voegen we ook nieuwe elementen toe, zoals een informatiemarkt en een horecaplein met gezonde versnaperingen.

Het beste van alles? Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en belooft een dag vol speels plezier en avontuur te worden. Nodig je vrienden, familie en buren uit en sluit je aan bij ons op woensdag 8 mei in het Volkspark in Enschede.

Over Sportaal 
Sportaal verleidt de inwoners van Enschede tot een leven lang bewegen, door sport en beweging te activeren, faciliteren en te regisseren. Het uiteindelijke doel is om de inwoner, door sport en bewegen, fysiek sterker en mentaal krachtiger te maken en zo bij te dragen aan een positieve sociale impact. Wij willen samen sportief scoren.  
Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl


  • Delen met je vrienden: